Wat doen wij?

In de afgelopen jaren zijn er diverse aankopen gedaan voor Het Huis in de Wei.

O.a.

In het jaar 2020 zijn we als stichting drie maal bij elkaar geweest in vergadering.

In maart 2020 hebben alle corona kanjers binnen het huis: bewoners, verpleegkundigen en vrijwilligers een presentje gekregen.

Besloten is een bijdrage te leveren aan de inrichting van de “snoezel-ruimten” de bouwkosten zullen door de ENA gedragen worden.

Er zijn verschillende acties geweest.

Onze folder zal aangepast worden met nieuwe gegevens en foto’s. deze worden in de informatiemap gestopt voor nieuwe bewoners van het Huis in de Wei.

2017 Dankzij een riante gift van onze Stichting kon in het onlangs gerenoveerde woonzorgcentrum Het Huis in de Wei de keuken worden behouden. De totale keuken inrichting is door de Stichting geschonken.

In oktober 2013 wordt een nieuwe laptop aangeschaft voor de bewoners en personeel.

Tevens is een goede tweedehands piano gekocht voor het huis. De laptop en piano zijn officieel overhandigd tijdens de Kerstmarkt door de voorzitter van de stichting op 14 december 2013.

In 2012 een rolstoel met elektrische ondersteuning.

In 2011 ter gelegenheid van de opening van de Verpleegunits een twintigtal prachtige foto’s (groot formaat) genomen in de omgeving van Scherpenzeel, tevens is een houtsculptuur vervaardigd op de actiedag en zijn evenementen gedurende de feestweek bekostigd.

In 2010, til liften, een douchestoel, rolstoelweegschaal ten behoeve van de verpleeghuisplaatsen.
Tillift

In 2009 een zonnewijzer

In 2008 bijdrage opleiding 2 medewerkers, duofiets.
Duofiets